Turvallisuus edellä

Jos taloyhtiön pihassa tai julkisella viheralueella on leikkivälineitä, niiden pitää lain mukaan olla turvallisia. Kiinteistön omistaja vastaa leikkivälineiden turvallisuudesta. Leikkipaikkastandardien (EN 1176) avulla määritellään, millaisia ovat turvalliset leikkivälineet ja leikkialueet.

Suunnitelmia taloyhtiöpihoihin ja rakennusliikkeille

Tarjoamme kiinteistöjen omistajille ja taloyhtiöille standardit toteuttavaa leikkipaikkasuunnittelua Tampereen ja Hämeenlinnan ympäristössä. Suunnittelemme myös liikunta- ja leikkipuistoja rakennusliikkeille ja julkisiin kohteisiin. Lisäksi rakennamme leikkipaikkoja ja teemme leikki- ja liikunta-alueurakointia.

Leikkipaikkojen suunnittelussa huomioimme, että välineiden käyttäjille tarjotaan riittävästi ikäluokkaan sopivia liikunnallisia ja toiminnallisia haasteita.  Otamme suunnittelussa huomioon myös esteettömyyden ja ikäystävällisyyden ja pyrimme ehkäisemään suunnittelun keinoin myös ilkivaltaa.

Kun tilan pitää riittää

Käytettävissä oleva tila on leikkipaikkojen suunnittelussa usein rajoite, sillä leikkivälineiden turva-alueet vaativat tilaa melko paljon. Turva-alueiden koko ja turva-alustojen rakenne ja materiaali kuuluvat keskeisenä osana leikkipaikkasuunnitteluun.

Myös oheisrakenteet, kalusteet ja varusteet ovat osa hyvin toimivaa leikkialuetta. Näitä sisällytetään suunnitelmaan leikin ja liikkumisen turvallisuutta vaarantamatta. Otamme suunnittelussa myös aina huomioon sääolosuhteet ja leikkipaikan ympäristön sekä niiden vaikutukset leikkialueen turvallisuuteen.

Leikkipaikka­tarkastukset meiltä

Teemme rakennusliikkeille ja taloyhtiöille myös leikkipaikkojen käyttöönotto- ja vuositarkastuksia. Kauttamme saat kaikki muutkin vihertyöt pihanrakentamisesta ylläpitohoitoon.

Kysy tarjous leikkipaikan suunnittelusta tai sen rakentamisesta tai soita, niin sovitaan leikkipaikallenne tarkastusaika!