Taloyhtiö­pihojen kausihoito - hoitosopimukset

Jokaiseen pihaan yksilöity hoito

Tarjoamme taloyhtiöpihan kausihuoltopakettia Tampereen ja Hämeenlinnan ympäristöön.

Tutustumme omatoimisesti, tai niin sovittaessa isännöitsijän ja hallituksen kanssa yhdessä taloyhtiön pihaan, minkä jälkeen laadimme kirjallisen hoitosuunnitelman sen kunnossapidosta. Laskemme suunnitelman perusteella myös hoitotyön kausittaiset kustannukset, joihin arvioimme tarvittavan työmäärän ja materiaalit sekä näiden hinnan. Suunnittelemme ja budjetoimme hoitotoimet kuukausitasolle.

Toteutamme huoltotyöt tilatussa kohteessa suunnitelman mukaisilla tuntimäärillä. Laskutuksen yhteydessä raportoimme tehdyt työt ja toimenpiteet päivämäärien mukaan. Näin toimintamme on avointa ja ennakoitavaa ja asiakas tietää mistä maksaa.

Hoitosopimusten sisältö tarkastetaan ja päivitetään vuosittain ja ne tehdään pääsääntöisesti vuodeksi kerrallaan. Näin voitte luottaa, että taloyhtiönne pihat ovat ammattilaisen hoidossa ja priimakunnossa koko kasvukauden.

Mitä huoltopakettiin voi kuulua

Huoltotoimenpiteet valikoidaan taloyhtiön tarpeiden mukaisesti seuraavista kokonaisuuksista:

Keskimäärin pihan kausihuoltopaketti maksaa 1 700 – 2 500 euroa kaudessa (sis. alv 24%). Jokainen piha on yksilöllinen, eri kokoinen ja vaatii erilaisia hoitotoimenpiteitä. Täsmällisempi taloyhtiökohtainen hinta selviää aina laatimastamme hoitosuunnitelmasta ja sen mukaisesta toteutustarjouksesta.

Hoitotyöstä vastaa alan koulutettu ammattilainen.

Meiltä muutkin vihertyöt

Kausihoidon lisäksi saat meiltä myös muut viherpalvelut (piharemontit, kivirakentaminen, pihan puurakenteet, leikkipaikkarakentaminen) sekä suunnitelmat niiden toteuttamiseksi.

Ota yhteyttä, niin sovitaan pihakatselmus ja saatte meiltä pihan huollosta tarjouksen!