Pihalaatat

Näyttävä ja hyvin tehty laatoitus on pihan kaunistus ja nostaa kiinteistön arvoa.

Teemme laatoitukset ja muut pihan sidotut kivipinnat ammattitaidolla pieniin ja isoihin, kunnostus- ja uudiskohteisiin yksityis-, taloyhtiö- ja liikelaitosten pihoilla sekä rakennusliikkeitten, kuntien ja kaupunkien viherrakennuskohteissa.  Työkohteeseen sopiva kalusto ja osaavat latojat takaavat laadukkaat laattapinnat haastavimpiinkin kohteisiin. Työskentelyaluettamme on Pirkanmaa ja Kanta-Häme.

Kantava, helppohoitoinen ja pitkäikäinen pinta

Pihan sidotut päällysteet, kuten laatoitus ovat yleensä piharakentamisen kalleimpia investointeja. Ne tarvitsevat tasaisina pysyäkseen yleensä routimattoman perustuksen. Laatta- ja kivipinnat ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia ja erilaisia kivi-, laatta- ja ladontamalleja on valittavana paljon.

Pihalaattoja ja -kiveyksiä käytetään siellä, missä kiinteistöllä tarvitaan tasaista, kulutuksen kestävää ja helppohoitoista pintaa. Betonilaattoja käytetään muun muassa oleskelupaikkojen, huoltopihojen ja sisäänkäyntien päällysteinä.

Laattojen kanssa voi käyttää luonnon- tai betonikiviä niin sanottuina yhdistelmäkiveyksinä. Laatoitus- ja kivialueiden reunan tuenta esimerkiksi upotettavalla nurmikonreunakivellä tai maakostealla betonilla on tärkeää, jotta myös alueen reunimmaiset laatat ja kivet pysyvät paikoillaan.

Rakennamme laatoitukset urakka- tai tuntityöhinnoin. Yksityisasiakkaalle työn osuus kustannuksista on pihan kunnostustöissä kotitalousvähennyskelpoinen. Erittelemme kustannuksissa materiaalit ja työt, mikä helpottaa vähennyksen tekemistä.

Meiltä kaikki pihan rakentaminen

Meiltä saat myös muut piha- ja vihertyöt kiveysten pohjatöistä kasvualustoihin, pihan puurakentamiseen ja istutustyöhön. Teemme tilauksesta myös viheralueitten hoitotyötä, kertaluontoisesti tai kausisopimuksin ja autamme myös viherprojektin suunnittelutyössä.

Ota yhteyttä ja tilaa pihan laatoitustyö ammattilaiselta!