Pihatyöt

Pihalla riittää aina tekemistä. Teemme pihatöitä Hämeenlinnan ja Tampereen seudulla yksityisille asiakkaille ja taloyhtiöille sekä isompiinkin kohteisiin.

Kaikki pihan työt meiltä

Rakennamme pihoja ammattitaidolla alusta loppuun, annamme apua myös suunnitteluun. Teemme kaikki piharakentamisen vihertyöt; nurmikot, siirtonurmikot, puu-, pensas- ja perennaistutukset sekä puu- ja kivirakentamisen; betoni- ja luonnonkivilaatoitukset, terassit, pergolat, portaat, reunakivet, käytävät ja tukimuurit. Palvelumme kattaa kaikki työt pohjien teosta valmiiseen pintaan.

Lisäksi viheralan ammattilaisemme tekevät kaikki pihan hoitotyöt; nurmikon leikkuun, kitkennät, lannoitukset, haravoinnit ja lehtien poistot sekä puiden ja pensaiden leikkaukset ja kausikasvien istutukset, tarvittaessa myös puiden kaadot.

Taloyhtiöille, yksityisiin pihoihin ja julkisille alueille laadimme tarvittaessa myös hoitosuunnitelman, jonka perusteella on helppo laskea alueen hoidon kustannukset. Hoitotöitä toteutamme kertaluonteisesti tai vuosisopimuksella.

Me myös neuvomme taloyhtiöitä ja yksityispihojen omistajia kaikissa viherrakentamiseen ja viheralueiden hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Laadimme tarvittaessa suunnitelmat ja kustannusarvion niin uudis- kuin peruskorjauskohteisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä neuvontakäynti tai sovi muusta pihatyöstä!