Kivistä rakennetuilla portailla yhdistetään näyttävästi pihan eri tasoilla sijaitsevia kulkureittejä. Rakennamme ammattitaidolla kiviportaat ja muut viheralueiden ulkorakenteet kotipihoihin ja myös isompiin viherurakoihin Tampereen ja Hämeenlinnan ympäristössä. Kohteeseen sopiva kalusto ja osaavat rakentajat takaavat laadukkaan lopputuloksen haastavassakin työkohteessa.

Portaat käytännöllinen ja tilaa säästävä ratkaisu viettävään pihaan

Pihan ulkoportaat on hyvä vaihtoehto silloin, kun kuljettavaksi suunnitellun reitin kaltevuus on jyrkkä (yli 20 %). Ulkoportaiden materiaaleina voidaan käyttää puuta, valubetonia, betonilaattoja ja -kiviä sekä luonnonkiviä. Materiaaleja voidaan myös yhdistellä. Portaat voidaan rakentaa valmiista luonnonkivi- tai betoniporraspaasista. Askelmat voidaan tehdä myös erilaisista betoni- tai graniittireunakivistä ja askelmien välit voidaan latoa sopivilla laatoilla tai kivillä.

Portaat vaativat huolellisen perustustyön, jolla estetään routimisen rikkova vaikutus. Kiviportaat ovat kestävät ja hyvin toteutettuna lähes huoltovapaat.

Teemme portaat ja myös muut pihan rakennustyöt

Meiltä saat kaikki viheralueen rakennustyöt kiviportaista kasvien istutukseen ja pihan puurakentamiseen. Viheralan ammattilaisemme tekevät tilauksesta myös taloyhtiö- ja yksityispihojen hoitotyöt. Voit pyytää meiltä myös pihan suunnittelu- tai neuvontakäynnin, jos olet vasta harkitsemassa pihanrakennusprojektia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous porrasrakentamisesta ja muistakin pihatöistä!