Viherkatot

Meiltä ammattitaidolla viherkaton asennus. Teemme viherkattoasennuksia Tampereen ympäristössä ja Kanta-Hämeen alueella. Käytämme viherkattovalmistajien tuotteita ja asennamme katot tuotevalmistajan ohjeiden mukaan.

Teemme pelkästään viherkaton asennustyötä. Katon kantavuus ja pohjarakenteet, erityisesti vedeneristys on aina parasta tarkistuttaa ja teettää kattorakentamisen ammattilaisella.

Viherkatoista tarkemmin

Viherkattoja asentamalla voidaan kaupunkiympäristössä vähentää kiinteistöjen lämmön kertymistä ja meluisuutta sekä viivyttää sadevesien päätymistä viemäreihin, parantaa myös ilman laatua ja vähentää vesien saastumista. Viherkatto on ennen kaikkea esteettisesti kaunis ratkaisu ja parhaimmillaan viimeistelty pihan yksityiskohta.

Meiltä saat viherkaton asennuksen Avaimet käteen – toimituksena (vesikatto ja alusrakenteet eivät kuulu toimitukseen).

  • Viherkaton tilaus
  • Toimituksen vastaanotto
  • Viherkaton ja aluskatteen asennus
  • Alkulannoitus ja ensikastelu

 

Viherkaton kastelu on tärkeää hyvän kasvuunlähdön varmistamiseksi. Ensikastelu ei yksin riitä, vaan viherkaton on hyvä saada kastelua aluksi päivittäin ja katto on hyvä kastella vettävaluvaksi. Tarvittaessa autamme sinua myös viherkaton kastelun järjestämisessä.

Viherkattoa voi myöhemminkin joutua kastelemaan poikkeuksellisen pitkien ja kuumien poutajaksojen aikana. Katto on hyvä huoltaa vuosittain mm. roskat, lehdet, mahdolliset rikkakasvit, kaivojen ja rännien puhdistus, pitkävaikutteinen lannoitus muutaman vuoden välein.

Maksaruohomatto on hyvä pihan ilmettä elävöittävä kasvillisuusvalinta myös esimerkiksi pihan kuivissa paikoissa tai isojen puiden latvusten alla.

Meiltä kaikki pihan vihertyöt

Viherkattojen lisäksi saat meiltä myös muut pihan- ja viherrakentamisen palvelut (kasvualustat ja istutustyö, pihan kivityöt ja puurakentaminen, leikkivälineet) sekä vihersuunnitelmat ja pihojen, ja viherkattojen hoito.

Ota yhteyttä, niin sovitaan viherkaton asennus ja kaikki muutkin pihan työt.