Reunakivet

Reunakivet antavat viheralueille viimeistellyn ilmeen.

Teemme näyttävät ja huolitellut pihan kivi- ja muut pinnat siististi rajattuina pieniin ja isoihin kohteisiin. Rakennamme yksityis- ja taloyhtiöiden sekä liikelaitosten pihat ja teemme myös rakennusliikkeitten sekä kuntien ja kaupunkien viherurakoita.  Nykyaikainen ja työkohteeseen sopiva kalusto sekä osaava ja alalle koulutettu henkilökunta takaavat laadukkaan työn ja onnistuneen lopputuloksen myös  vaativimpiin kohteisiin. Teemme viherurakointia Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Liimattavaa, upotettavaa ja koneasennettavaa kiveä pintojen rajauksiin

Teemme pihan pysyville rakenteille aina myös huolellisen perustuksen, jotta niiden pohja ei pääse routimaan epätasaisesti ja kallistamaan tai vääntämään rakenteita. Tilapäiset rakenteet kuten kasvillisuuden suoja-aidat eivät yleensä perustusta tarvitse.

Toteutamme puurakenteet ammattitaidolla paikan päällä, piirustusten mukaan ”pitkästä tavarasta” rakentaen tai valmistajan toimittamista elementeistä pystytysohjeen mukaan.

Työskentelemme Tampereen ja Hämeenlinnan ympäristössä ja asiakkaitamme ovat omakotiasujat ja taloyhtiöt sekä rakennusliikkeet, kunnat ja kaupungit.

Meiltä kaikki pihan rakentaminen

Reunakiviasennukset ovat yleensä osa isompaa kivityö-, laatoitus- tai viherurakkaa. Meiltä saat tarjouksen myös muista maanrakennuksen pintatöistä kiveysalueitten pohjatöistä kasvualustoihin, pihan puurakentamiseen ja istutustyöhön. Teemme kivi- ja vihertyöt sopimuksen mukaan urakka- tai tuntihinnoin.

Omakotitalouksien viherremonteissa työn osuus on kotitalousvähennyskelpoinen. Erottelemme kustannuksista valmiiksi työn ja materiaalit, jolloin vähennyksen tekeminen on helppoa.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous omaan viherprojektiisi!