Pihan terassit ja puurakenteet

Rakennamme puisia pihan ulkorakenteita (aidat, portit, katokset, pergolat, ulkokalusteet, terassit) yksityis- ja taloyhtiöpihoihin sekä julkisiin ja rakennusliikkeitten kohteisiin. Pystytämme myös leikkivälineet ja teemme tilapäisrakenteet kuten kasvillisuuden suoja-aidat.

Puumateriaali

Puu on monipuolinen rakennusmateriaali, jonka asennus- ja viimeistelytavalla voi vaikuttaa merkittävästi viheralueen tunnelmaan.

Puisissa ulkorakenteissa käytämme kohteen tarpeen mukaan kyllästämätöntä, lämpökäsiteltyä tai painekyllästettyä puutavaraa. Kyllästämätön puuaines saadaan ulko-olosuhteissa kestäväksi pintakäsittelyllä, esim. maalaus.

Lehtikuusi on raaka-aine, joka lahoaa hitaasti ja kestää ulkonakin käsittelemättä. Rakennamme ulkorakenteita myös kierrätysmateriaalista valmistetusta komposiittipuusta tai ympäristömerkitystä, myrkyttömästä Accoya-puusta.

Perustustyöt

Teemme pihan pysyville rakenteille aina myös huolellisen perustuksen, jotta niiden pohja ei pääse routimaan epätasaisesti ja kallistamaan tai vääntämään rakenteita. Tilapäiset rakenteet kuten kasvillisuuden suoja-aidat eivät yleensä perustusta tarvitse.

Toteutamme puurakenteet ammattitaidolla paikan päällä, piirustusten mukaan ”pitkästä tavarasta” rakentaen tai valmistajan toimittamista elementeistä pystytysohjeen mukaan.

Työskentelemme Tampereen ja Hämeenlinnan ympäristössä ja asiakkaitamme ovat omakotiasujat ja taloyhtiöt sekä rakennusliikkeet, kunnat ja kaupungit.

Meiltä pihan muutkin rakenteet ja vihertyöt

Meiltä saat tarvittaessa kaikki maanrakentamisen pintatyöt kiveysten pohjatöistä ja massanvaihdoista, istutuksiin ja nurmetuksiin. Teemme myös viheraluesuunnitelmia ja meiltä voit tilata ammattilaisen avuksi myös pihan hoitotöihin.

Ota yhteyttä, niin lähdetään toteuttamaan viherprojektia juuri sinun tarpeisiisi!