Luonnonkivet

Kivimateriaaleista syntyy näyttäviä, kestäviä ja helposti ylläpidettäviä pintoja.

Rakennamme erilaiset luonnonkivipinnat sekä muut viheralueiden kivityöt kaikkiin viherrakennuskohteisiin pienistä piharemonteista isompiin julkisiin tai rakennusliikkeen urakointeihin. Ajantasainen kalusto ja ammattinsa osaavat asentajat asentavat laadukkaat kivipinnat kaikkiin kohteisiin. Teemme kivitöitä Tampereen ja Hämeenlinnan ympäristössä Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

Ilmeikäs ja monipuolinen luonnonkivi­materiaali

Luonnonkiviä käytetään piha-alueiden, oleskelupaikkojen, kulkuväylien ja liikennealueiden päällysteinä sekä luiskien verhoilussa. Yleisimmin käytetään nupu- ja noppakiviä, seulanpääkiviä, liuskeita sekä lohkottuja reunakiviä. Nupu– ja noppakivet on lohkottu tai sahattu määrämittaiseksi graniitista. Nupukivi on kivistä isompi, pitkään käytössä ollut katu- tai aukiokivi. Pienempi nopan muotoinen kivi on suosittu kivimateriaali pientalojen pihoissa.

Seulanpääkivet ovat pyöreämuotoisia luonnonkiviä, joita käytetään esimerkiksi rakennusten seinänvierustoilla, luiskien verhoilussa, koristealtaiden maisemoinnissa tai liikennealueilla.

Liuskekivestä tehdään käytäviä, oleskelualueita, lattioita, muureja ja myös esimerkiksi portaiden kiviverhoiluja, tai niitä voidaan asetella yksittäin askelkiviksi nurmikolle. Liuskekiveä on saatavilla eri vahvuisena ja värisenä. Epätasaisen paksuutensa ja muotonsa vuoksi se on haastavampaa ja hitaampaa asentaa kuin esimerkiksi tasakokoiset betonikivet.

Portaita voidaan rakentaa myös luonnonkivipaasista tai graniittisista reunakivistä.

Asennamme kaikkia edellä mainittuja luonnonkiviä, urakkana tai tuntityönä. Työn osuus kustannuksista on yksityisasiakkaalle kotitalousvähennyskelpoinen. Erittelemme kustannuksissa valmiiksi materiaalit ja työt.

Meiltä kaikki pihan työt

Kivirakentamisen lisäksi teemme kaikki muutkin pihan ja viheralueen rakennustyöt pohjatöistä istutuksiin saakka. Meiltä voit tilata myös viheralueen hoitotyöt ammattilaisen tekemänä sekä neuvontakäynnin tai suunnitteluapua viherprojektiisi.

Ota yhteyttä, niin lasketaan hinnat ja sovitaan aikataulut kivien asentamiselle