Meiltä kaikki pihakiveykset ja muut pihan kivirakenteet ammattitaidolla pieniin ja isoihin kohteisiin. Rakennamme pihakiveykset, laatoitukset, muurit, portaat ja luonnonkivipinnat ja asennamme erikokoiset  reunakivet yksityis- ja taloyhtiöiden sekä liikelaitosten pihoihin ja myös rakennusliikkeitten, kuntien, kaupunkien ja tielaitoksen viherurakoihin.  

Työkohteeseen sopiva kalusto, hyvin aikataulutetut työmaat sekä osaavat työntekijät takaavat laadukkaat kivityöt myös kaikkein vaativimpiin kohteisiin.  

Pihakiveys on paras pintamateriaali kun kiinteistöllä tarvitaan tasaista, kantavaa ja kulutuksenkestävää pintaa tai kontrastia pihan pehmeämpiin pintoihin. Eri kokoisia ja näköisiä betonikiviä ja -laattoja käytetään muun muassa oleskelupaikkojen, kulkuväylien, tontin sisäänkäyntien tai autojen pysäköintialueiden päällysteinä.

Rakennamme pihakiveykset asiakkaan toiveen mukaan urakkamuotoisina tai tuntityöhinnoin. Työn osuus kustannuksista on yksityisasiakkaalle pihan korjaustöissä kotitalousvähennyskelpoinen. Erittelemme laskulle materiaalit ja työn, mikä helpottaa vähennyksen tekemistä.

Meiltä pihan rakentamisen kaikki työt

Teemme pihakivien asennusta Tampereen ja Hämeenlinnan ympäristössä ja niiden lähikunnissa. Meiltä saat myös muut pihan rakennustyöt kiveysalueitten pohjatöistä kasvualustoihin, pihan puurakentamiseen ja istutustyöhön saakka.

Ota yhteyttä, niin lasketaan työlle hinta ja ryhdytään töihin!