Nurmikon hoito

Hyvinvoiva nurmikko syntyy hoitamalla.

Käyttönurmikko vaatii melko paljon, toistuvia hoitotoimia hyvässä kunnossa vuodesta toiseen pysyäkseen. Yleisimmät hoitotoimet ovat säännöllinen leikkaus ja lannoitus. Hellekausina nurmikko voi tarvita myös kastelua. Nurmikon kanttaus, ilmastus, sammalen poisto sekä rikkakasvien torjunta ovat nurmikon hoidossa harvemmin toistuvia, mutta tärkeitä toimenpiteitä.

Hoidamme nurmikkosi

Teemme nurmikon ja muita pihan hoitotöitä Tampereen ja Hämeenlinnan ympäristössä ja lähikunnissa. Erityisesti nurmikon tarvitsemia hoitotöitä ovat.

  • Kevät- ja syyslannoitukset
  • Kalkitus
  • Nurmikon leikkaus
  • Haravointi (kevät- ja syyssiivous)

 

Näistä nurmikon jatkuvista hoitotöistä voimme tehdä kanssasi myös hoitosopimuksen kattavasti yhdessä muiden pihan hoito- ja ylläpitotöiden kanssa.

Erillisestä tilauksesta teemme myös edellä mainittuja harvemmin toistuvia nurmikon hoito- ja kunnossapitotöitä (ilmastus ja hiekkakattaus, sammalen poisto, rikkaruohon poisto, korjaukset, paikkaukset ja rajaukset, nurmikon uusiminen).

Pyydä meiltä asiantuntija neuvontakäynnille, silloin kun tarvitset apua nurmikkosi hoitotoimien valintaan.

Meiltä muutkin vihertyöt

Nurmikon hoitotöiden lisäksi teemme muut pihan ja viheralueiden hoitotyöt. Rakennamme myös uudet viheralueet kaikkine pintatöineen, ja kunnostamme vanhat. Kauttamme saat apua myös pihan tai viheralueen suunnitteluun.

Ota yhteyttä, ja laitetaan nurmikot kuntoon!