Piha­rakentaminen

Kaunis ja hyvin toteutettu viheralue lisää hyvinvointia, parantaa viihtyisyyttä, viimeistelee rakennuksen ilmeen ja nostaa kiinteistön arvoa. 

Meiltä saat osaavat työntekijät ja oikeat koneet pihaurakkaasi toteuttamaan. Suunnittelemme ja aikataulutamme työn huolellisesti ja työn laatu ja toimintavarmuus ovat vahvuuksiamme pihaurakoinnissa. Voit tilata meiltä koko pihan rakentamisurakan tai vain osan pihan töistä, esimerkiksi pihakivien tai siirtonurmikon asentamisen.

Rakennamme pihoja Tampereen ja Hämeenlinnan ympäristössä. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, yksityiset pientaloasujat sekä rakennusliikkeet ja julkiset rakennuttajat. Rakennamme myös leikkipaikkoja, liikelaitosten, koulujen ja päiväkotien pihoja sekä puistoja ja muita julkisia viheralueita.

Mitä pihan rakentamiseen kuuluu

Pihanrakennustyötä voi tehdä roudan sulamisesta maan jäätymiseen. Töitä jota voit meiltä tilata, yksittäin tai kokonaisurakkaan kuuluvana ovat muun muassa

Meiltä saat tarvittaessa apua myös pihan tai viheralueen suunnitteluun. Annamme työllemme aina takuun ja huolehdimme mielellämme myös rakennetun alueen takuuajan hoidosta. Kauttamme saat myös kattavan ja pidempiaikaisen viheralueiden tai pihan hoitopalvelun. 

Mistä rakentamisen kustannus syntyy?

Piharakentamisen pohjatyöt (massojen vaihto ja routaeristys) ovat usein suurin piharakentamisen yksittäinen kuluerä. Se on piharakentamisen tärkeintä työtä, joka ei jää näkyviin, mutta pitää pihasi pintarakenteet (kiveykset, terassit, muurit, aidat) ehjinä ja suorina, eikä routa pääse niitä murtamaan tai liikuttelemaan.

Jokainen piharakennuskohde on projektina ainutkertainen. Ota siis yhteyttä, niin lasketaan tarjous juuri sinun unelmiesi pihaprojektiin!