Toteutamme siistit ja näyttävät pihakiveykset ja muut pihan sidotut pinnat laadukkaasti ja ammattitaidolla pieniin ja isoihin kohteisiin. Rakennamme kivipinnat yksityis- ja taloyhtiöiden sekä liikelaitosten pihoille ja myös rakennusliikkeitten, kuntien, kaupunkien ja tielaitoksen viherurakoihin.  Nykyaikainen ja työkohteeseen sopiva kalusto, oikein mitoitetut ja ajoitetut materiaalitoimitukset sekä osaavat asentajat takaavat hyvin tehdyn kivityön myös vaativimpiin kohteisiin.  

Kivipinta kantaa

Pihakiveys on oikea valinta siellä, missä kiinteistöllä tarvitaan tasaista, kantavaa ja kulutuksenkestävää pintaa tai kontrastia pihan pehmeämpiin pintoihin tai rakennuksen julkisivuun. Eri kokoisia ja näköisiä betonikiviä ja -laattoja käytetään muun muassa oleskelupaikkojen, kulkuväylien, tontin sisäänkäyntien tai autojen pysäköintialueiden päällysteinä.

Rakennamme kiveysalueet urakkana tai tuntityöhinnoin. Työn osuus kustannuksista on yksityisasiakkaalle pihan korjaustöissä kotitalousvähennyskelpoinen. Erittelemme kustannuksissa aina materiaalit ja työt, mikä helpottaa vähennyksen tekemistä.

Meiltä kaikki pihan rakentaminen

Teemme pihakivien asennusta Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä, Tampereen ja Hämeenlinnan ympäristössä ja niiden lähikunnissa. Meiltä saat myös muut maanrakennuksen pintatyöt kiveysalueitten pohjatöistä kasvualustoihin, pihan puurakentamiseen ja istutustyöhön.

Ota yhteyttä ja tilaa pihakivien asennus ammattilaiselta!